Vis enkelt innlegg
Gammel 16-03-09, 18:41   #25
Mullis
Nytt Medlem
 
Mullis sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2009
Hvor: Sunndalsøra
Innlegg: 6
Mullis er på en erverdig vei

Linfrø og solsikkefrø for fordøyelsen

For å holde fordøyelsen i gang lager jeg meg knekkebrød av linfrø, solsikkefrø og en liten neve havregryn.
Legger frøene i vann en timestid og ha så i litt havregryn og litt salt ( noen ganger pizzakrydder) Har deige/massen i en langpanne ca 1/2 - 1cm tykk, steker det på 170 grader fra 1 1/2- 3t. kjenner når det er blitt sprøtt. Ps. husk å dele det opp i ruter før det er ferdig stekt, bruk en pizzaruller. disse er kjempegod med all slags pålegg.

Mullis er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat