Vis enkelt innlegg
Gammel 22-05-04, 10:27   #1
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk
Talking

Karber I Krydder & TØrkede Krydderurter

Her er karboinnholdet i krydder og tørkede krydderurter. Alt er for 1 teskje tørket. Som dere ser er det ikke mye karber her ! Ikke noe å være redd for altså. Bruker dere kryddermixer kan det være en god ide å se til at det ikke er sukker i (det er det i noen mixer). Store mengder kanel kan også gi mye karber (betyr bare noe under induksjonen, da man har mindre karber å gå på)

Så krydre i vei !!


ITEM
CARB
FIBER

Allspice
1.4
.4

Marjoram
.4
.1

Basil
.4
.4

Nutmeg
1.1
.1

Basil - 1 oz / 5 leaves(fresh)
1.2 / .1
0

Onion Powder
2.4
.2

Bay Leaf
.3
.3

Oregano
.5
.1

Chili Powder
1.4
.9

Paprika
1.2
.6

Cilantro
.3
.1

Parsley
.2
.2

Cinnamon
2.1
1.4

Pepper, black
1.7
.7

Cloves (ground)
1.3
.2

Pepper, crushed red
1.0
.7

Cream of Tartar
.6
0

Poultry Seasoning
1.0
.2

Cumin
.9
.2

Pumpkin Pie Spice
1.2
.3

Curry Powder
1.2
.3

Rosemary
.8
.2

Dill
.6
.1

Sage
.4
0

Dry Mustard
.3


Sesame Seeds
1.5
<1

Garlic Powder
2.3
0

Tarragon
.8
.1

Ginger
.2

Thyme
.8

Mer info finnes her: Corinne T. Netzer's "The Complete Book of Food Counts,"

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile

Sist redigert av Nille : 22-05-04 kl 11:23. Årsak: Spesifisering etter godt råd fra Skorpia
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat