Karber I Krydder & TØrkede Krydderurter
Her er karboinnholdet i krydder og tørkede krydderurter. Alt er for 1 teskje tørket. Som dere ser er det ikke mye karber her ! Ikke noe å være redd for altså. Bruker dere kryddermixer kan det være en god ide å se til at det ikke er sukker i (det er det i noen mixer). Store mengder kanel kan også gi mye karber (betyr bare noe under induksjonen, da man har mindre karber å gå på)
Så krydre i vei !!
ITEM
CARB
FIBER
Allspice
1.4
.4
Marjoram
.4
.1
Basil
.4
.4
Nutmeg
1.1
.1
Basil - 1 oz / 5 leaves(fresh)
1.2 / .1
0
Onion Powder
2.4
.2
Bay Leaf
.3
.3
Oregano
.5
.1
Chili Powder
1.4
.9
Paprika
1.2
.6
Cilantro
.3
.1
Parsley
.2
.2
Cinnamon
2.1
1.4
Pepper, black
1.7
.7
Cloves (ground)
1.3
.2
Pepper, crushed red
1.0
.7
Cream of Tartar
.6
0
Poultry Seasoning
1.0
.2
Cumin
.9
.2
Pumpkin Pie Spice
1.2
.3
Curry Powder
1.2
.3
Rosemary
.8
.2
Dill
.6
.1
Sage
.4
0
Dry Mustard
.3
Sesame Seeds
1.5
<1
Garlic Powder
2.3
0
Tarragon
.8
.1
Ginger
.2
Thyme
.8
Mer info finnes her: Corinne T. Netzer's "The Complete Book of Food Counts,"
__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Sist redigert av Nille : 22-05-04 kl 11:23.
Årsak: Spesifisering etter godt råd fra Skorpia
|