Vis enkelt innlegg
Gammel 22-05-04, 10:34   #3
Skorpia
Seniormedlem
 
Skorpia sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
Skorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt av

Greit nok det,men skal vi bli helt gale når det gjelder å telle karber nå da?

så vidt meg bekjent skulle vi ikke regne krydder som karbs,selv ikke sitron.

Det eneste som burde telles er vel kanskje hvitløk som har nærmere 40 karbs pr.100 gram.

Min personlige mening er at krydder bør regnes som karbofritt,ellers blir det helt på trynet å regne ut

__________________
Skorpia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste Svar med sitat