Jeg regner med at i England som i Norge så er det en del litt lugubre kjøttprodukter på markedet. Løvbiff er vel værstingen her og inneholder mest "skrap" likeledes en del pølser. Slike ting er vel værre enn rent kjøtt.
Creutzfeldt-Jakobs sykdom dukket opp lenge før BSE. Faktisk så påstår de i Norge at Skrapesjuke ikke er farlig men når kyr fikk BSE på grunn av benmel fra Skrapesyk sau kan det gå andre veien også.
Hva var det jeg fant ut at blandt de som bodde i England på slutten av 80 / begynnelsen av 90 tallet (når dette var på sitt værste) så sier denne artikkelen at det er en 0.0067% sjanse for å ha proteinet som kan forårsake Creutzfeldt-Jakobs sykdom.
Jeg bodde der i den tiden og er klart i risikogruppe. Mye gode biffpølser på meg der nede...så jeg er i høyrisikogruppen men har ikke skrevet avskjedsbrevene mine for det. Sjansene er vel større for å utvikle kreft eller dø i en ulykke.
|