Vis enkelt innlegg
Gammel 25-03-09, 20:55   #8
danish
Seniormedlem
 
danish sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 535
danish er en juveldanish er en juveldanish er en juvel

Sv: Hjelp meg å finne gode fettkilder

Opprinnelig lagt inn av Bayone, her.

Her var det mange gode tips Tusen takk alle sammen.

Går det an å putte litt sånn cocosa i all salgs mat? smaker det noe?

Jeg lure på om jeg har fått i meg nok fett i dag:
Frokost/lunch: to skiver lollypopbrød med makrell og hvitost m.paprika (ikke sammen da )
Middag: Kotelett og kyllingvinger med salat av agurk, squash, paprika, isbergsalat, pinnjekjerner, fetaost og olje av fetaost over.
MM: ett stykke Gerds ostekake og noen mandler

Cocosa er egentlig bare delfiafett, men mindre behandlet (derav "virgin coconut oil). Du kan ofte bruke det istedenfor smør (bl. a. til steking), men ikke alltid. En herlig lavkarbo-rett er persillerot/kålrot fritert i kokosfett.

Det ser ikke ut som du får i deg særlig mye fett. Ting som hjelper er fløte (eller cocosa) i kaffen; egg (gjerne med majones); ekstra olje i salater; desserter med kremfløte; og selvsagt å steke med smør.

__________________
In the act of breathing there are two gifts of grace: taking in the air and being relieved of it. The former oppresses, the latter refreshes; life is so wonderfully mixed. Thank God when he burdens you, and thank him when he sets you free again.
danish er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kwasniewskis bulldog (mettet fett/kolesterol + litt stivelse/alkohol + høyverdig protein) Svar med sitat