Vis enkelt innlegg
Gammel 31-03-09, 09:29   #5
Fetpåmidten
Medlem
 
Fetpåmidten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Innlegg: 195
Fetpåmidten er ny på veien

Sv: Rødt kjøtt - godt, men farlig?

Det finnes to leire innen helseforskning. Det er dem som holder seg nøytrale, og er åpne for alle resultater - disse har etterhvert blitt alarmert over å finne hvilken destruktiv effekt høykarbomat har på samfunn og mennesker. Noen av disse igjen har dannet et eget felleskap (noen av de mest respekterte og erfarne forskerne i verden) og har et kjempeprosjekt hvor de går systematisk til verks og gjør alle de sårt tiltrengte, strenge og gode studiene på karbohydratinntak og helse. De nærmest spyr ut gode resultater, og vi kommer til å høre mer om dem de neste årene. Dette er forhåpentligvis den innsatsen som kommer til å få fart i diskusjonen på verdensbasis.

Så er det de som nekter å se forbi innlært kunnskap, og tviholder på fetthypotesen. Disse vil aldri finne noe galt med KH fordi de ikke er åpne for det som en mulighet i utgangspunktet.

Fetpåmidten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo/høyfett Svar med sitat