Vis enkelt innlegg
Gammel 02-04-09, 21:14   #1
Addict
Medlem
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Trondheim
Alder: 35
Innlegg: 134
Addict er på en erverdig vei
Talking

Svinestrimler med kremet sopp/løksaus og gratinert brokkoli

Åh dette er så GODT!! Er sikker på at man kan bruke sausen til kylling eller andre typer kjøtt og. Jeg har laget det med koteletter også og sambo slikker tallerkenen fnis!

2 pers

2 rødløker (kan bruke vanlig og)
ca 10 champingjonger, store
1 boks Creme Fraiche
Soyasaus
pepper
chilipulver evt fersk chili av ønsket mengde
salt
1 pakke strimlet svinekjøtt/skinkebiff
1 fersk brokkoli
smør til steking

"Saus"

Skjær løk i veldig tynne båter og champingjongene i ønsket størrelse. Stek i stekepanne i smør. Krydre med ønsket mengde krydder. Ha i Creme Fraiche og la det koke litt før du tar oppi kanskje litt over en spiseskje soyasaus. Kommer an på hvor glad du er i smaken. Jeg kan fin bruke 2 Ha evt oppi hakket chili.

Om det blir liten plass i panna så pleier jeg å steke i to omganger og legge det i en kasserolle med lokk og på svak varme mens jeg lager dose nr 2. Hvis du bruker samme stekepanne til kjøttet så pleier jeg å legge alt i en kasserolle uansett slik at det holder seg varmt

Svinestrimlene
Stek svinestrimlene/svinebiffen på middels høy varme og krydre med salt og pepper etter eget ønske. Det var det

Brokkoli

Legg brokkoliene i en ildfast form, jeg bruker gjerne en brødform. Smør den, hvis ikke brenner osten seg fast! Strø ønsket mengde ost over og sett i ovnen til osten er blitt gyllen og sprø.

En rask og kjeeempegod rett jeg aaaldri blir lei av Håper på feedback og legg gjerne til din egen vri

__________________


86 84 82 80 78 76 74 72 70 68 66
Addict er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat