Vis enkelt innlegg
Gammel 03-04-09, 19:39   #1
SuperMarion
Juniormedlem
 
Medlem siden: Mar 2009
Hvor: Bodø
Alder: 45
Innlegg: 28
SuperMarion er på en erverdig vei

Skal lage elggryte og trenger noen råd

Jeg har tatt opp elgkjøtt som jeg har skjært i terninger og ligger til marinering i viltkrydder i kjøleskapet. Tenkte å steike det i gryta og koke litt inn i vann og så tilsette fløte og litt rømme , løk og sopp.. men så er spørsmålet.. I oppskriftene jeg finner er det 1 til 2 ss med hvetemel.. hvordan vil konsistensen bli om jeg dropper hvetemel? er ikke den der for å tykne sausen litt?

Noen innsspill?

__________________
Jeg er ny her!
Startet Ketolyse 01.03.2009

minus 8 kg, 12 to go!
SuperMarion er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat