Vis enkelt innlegg
Gammel 08-04-09, 18:14   #2
Anki1962
Medlem
 
Anki1962 sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Oslo
Alder: 63
Innlegg: 64
Anki1962 er på en erverdig vei

Sv: Hvorfor skumme av suppa?

Opprinnelig lagt inn av trillian78, her.

,
For alt jeg vet er den avskummingen noe som har å gjøre med å fjerne overflødig fett el.l. Det skulle tatt seg ut om jeg stod her og lempet fettet ut av suppa

Er enig med deg at supper er best å lage fra bånn av, men tror nok ikke skummet har noe med overflødig fett å gjøre, det jeg kan tenke meg er at det er koagulert blod fra kjøttet, at noe fett går ut av suppa når du skummer av er det nok, men bare noen prosent vil jeg tro.

Anki1962 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat