Vis enkelt innlegg
Gammel 08-04-09, 22:09   #10
arnakristin
Seniormedlem
 
arnakristin sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Drammen
Innlegg: 2.035
arnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt avarnakristin har veldig mye å være stolt av

Sv: Hvorfor skumme av suppa?

Sitat fra kokeboka:
Ta skummet av etter hvert som det dannes. Får det koke ned i kraften, blir den uklar og mindre holdbar.
Skummet er proteinstoffer som koagulerer og flyter opp etter hvert. I tykke supper, for eksempel med grønnsaker og belgfrukter kan det være med.

arnakristin er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat