Jeg har en oppskrift på Fedon Lindbergs sitronkake. Må da være mulig å lavkarbere den Spansk sitronkake 250 g mandler revet skall av 2 sitroner 1 1/2 dl fruktose - Natreen i ditt tilfelle 4 egg 1 ts bakepulver 3-4 mandeldråper (kan sløyfes) 1/2 ts kanel litt vispet fløte ved siden av med noen bær er godt Mal mandlene, rør inn finrevet sitronskall og 1/3 av fruktosen. Pisk eggedosis med resten av fruktosen og eggene. Rør inn mandeldråper og kanel. Smør en 22 cm diameter rund form godt og dekk bunnen med bakepapir. Hell i røren og stek kaken nederst i ovnen ved 150*C i 35 min. Litt kjedelig kake etter min mening, men det var det jeg hadde akkurat nå Litt appelsinskall og sitronsaft, smør og fløte i røren hadde ikke gjort noe skade tror jeg. Eller kanskje det bare er jeg som overavanserer