Sv: Ta tran for å få opp fettinnholdet i kosten?
Opprinnelig lagt inn av tnutt, her.
Forslag for å få opp fettandelen:
Kaffe med mye kremfløte
Varmt vann med smør eller kokosfett
Fjordlands rømmegrøt iblandet seterrømme og kremfløte og store mengder smør
Eggeplommer uten eggehvite
veldig bra,her ser du hvorfor!
Metta Fett (Saturated Fat)!
MeieriSmør,Kremfløte,saue fett etc.etc.
(Fett fra Gris kan ikke lenger kalles Metta. Dyra spiser så mye Planet/Fiske fett nå, at det fettet er temmelig Flerumetta!)
Alle organismer lager det fettet som ”passer best” for dem, alt etter den Temperaturen de lever i. Systemene er ekstremt intilligente,og blir lett ødelagt.
Mennesker,dyr,fisk,planter!!
Fisk i kalde farvann(5-20¤C) trenger det Fler-umetta (Omega-3) den har! Den kan ikke ha Metta Fett, da ville den blitt ”stiv som en stokk”, og ikke kunne svømme!
Planter i Nord-Europa(5-20¤C) trenger det Fler-umetta Fettet de har, ellers ville Plante-safta ”stivne i årene”
Men, dette Fler-umetta Fettet blir helt ødelagt inne i oss mennesker,som har cirka 40¤C! Og det gjør stor skade!
Les Vitenskapelige studier nedenfor.
Kakao&Kokos&Palme Kernel Fett,(ikke Palme olje)derimot,er meget stabile i 40¤C,og dermed passer de perfekt inne i en menneske-kropp!
Fra Patte-dyr(varme) kommer MeieriSmør,Kremfløte,Saufett,etc.!
Dette Metta Fettet er meget stabilt ved 37¤C, de er harde i Kjøleskapet, og de tåler relativt høy varme,, UTEN, å forandre struktur!
De reagerer relativt lite med Oksygen,Varme & Lys!
Dette er meget vesentlig for om et fett er bra eller dårlig, for den ekstremt intelligente materien, som kalles kroppen vår!
Fiske & Plante fett = Blodpropp!
Smør & Kokos Olje = Forhindrer Blodpropp
The effects of PUFA taken in a meal disturb the clotting system(Plante/Fiske oljer produserer Blodpropp)), but the same quantity of Saturated fat prevent clotting.(Mens samme mengde Meieri Smør.Kremfløte,KokosOlje forhindret Blodpropp)
Molina, et al., 2003).
Meieri-Smør & Kokos Olje beskytter deg mot Omega-6 & Omega-3!
Beskytter deg mot Blodpropp,Hjerte-feil,Fibrose,Ødem,Kreft!
Fibrosis is a consequence of the abnormal capillary permeability produced by things that disrupt the clotting system. Estrogen, with its known contribution to the formation of blood clots and edema and fibrosis and tumors, achieves part of its effect by maintaining a chronically high level of free fatty acids, liberating PUFA.
The saturated fatty acids did not.
Molina, et al., 2003.
PUFA er Plante&Fiske fett! De ser jammen sunne ut!
|