Riktig fett som kosttilskudd
Jeg vil gjerne perfeksjonere mitt fettinntak for Helsas skyld. Er ganske godt i gang med dette og bruker en del fett som kosttilskudd. Nå har jeg sett at vi har fått en ny fettekspert (håper det er ok at jeg titulerer deg det Arvid G?) på forumet, som jeg håper vil komme inn her og hjelpe meg og kanskje flere som er interesserte i dette.
Allerede spiser jeg mye smør, rømme, cremefraich og extra virgin rapsolje. Muligens bare en spiseskje av sistnevnte, men de andre 3 går det mengder av. Har også brukt en del Cocosa, men i det siste har det gått i Delfiafett i stedet på grunn av økonomi. Har hatt litt dårlig samvittighet for det og tenker å kjøpe noe sunnere snart igjen. Har allerede fått tips fra en annen tråd og lurer på å kjøpe extra virgin koko oil i stedet for cocosa. (Spiser i tillegg rundt 10 gram 86 % sjokolade hver dag.) Får også i meg en del fløte, i tillegg til ost og god fet mat, siden jeg spiser mest i tråd med Optimal ernæring. Får i meg max 72 gram karber pr dag. Ligger ganske langt under noen dager, så er ikke redd for å få for mye fett. Har nå begynt å øke på med litt olivenolje i tillegg til det over, og er som sagt ute etter tips til hvordan jeg kan gjøre det enda bedre når det gjelder fettinntak. Er det noe "lurt" fett jeg har glemt f.eks., eller er det noen av fettypene som ikke går så bra sammen? Noe jeg bør kutte ut?
__________________
:sa Nalana
Replace one worry with another, thats the secret of life
Når jeg når mitt mål, så er det ikke noe mirakel, men oppnådd med målrettet spising og mosjon. Altså min egen fortjeneste
|