Vis enkelt innlegg
Gammel 15-04-09, 18:57   #1
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Grove medisterkaker med sopp/brekkbønnestuing

At jeg noensinne kunne glemme hvor godt det er med lavkarbomat
Her kommer dagens middag.
Få din lokale slakter til å male opp medisterdeig av ribbe lr sideflesk.
Den ferdige deigen er ikke feit nok.

Medisterkaker.
400g grovmalt medisterdeig
1egg
2dl fløte
2ts salt
3/4 ts muscatt
3/4 ts ingefær
pepper

Kjør deigen sammen i kjøkkenmaskin. Du kan godt steke en prøvekake for å teste om det trengs mer krydder. Stek medisterkaker i smør og legg de over i en kjele sammen med stekefettet. La de surre på svak varme mens du lager stuingen.

200g champinjong
en bit purre
200g frosne brekkbønner
salt og pepper
hvitløk etter smak
timian
noen ss sæterrømme

Stek alt i smør og kryddre. Rør inn rømmen til slutt.

Server med medisterkaker og fett..jeg hadde og littegrann grønn salat
ved siden av.

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat