Vis enkelt innlegg
Gammel 16-04-09, 13:29   #11
Løvetann
Medlem
 
Løvetann sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Hvor: Bor på landet
Innlegg: 471
Løvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt likt

Sv: Påskekake inspirert av Gerd

Er helt enig i at springformen fra Porsgrunn må kunne holde tett! Noe annet er ille!

Men det er vel sikkert vanskeligere å unngå lekkasje på kaker med flytende røre som bakes i varm ovn i forhold til kalde kaker med gelatinblandet fromasjfyll som lar seg bruke som tetningsmasse … ?

Tror jeg har stekt sukkerbrød i formen, i en fjern fortid. Mener å huske at det ble lekkasje da, ja.

Det var forresten et fantastisk syn du mante frem, det med å stå med hodet inne i en varm ovn og øse røren tilbake. Ikke vanskelig å forestille seg!

__________________
Skriver om hverdagen min på ketolysekur her: http://fruloevetannsdiett.blogspot.com/



Løvetann er avlogget   Min kostholdsfilosofi: For tida pause. Ellers lavkarbo/ketolyse/Skaldeman Svar med sitat