Vis enkelt innlegg
Gammel 17-04-09, 15:05   #2
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Animalsk fett uten svin?

Smult eller grisespekk kan du fint bruke i kjøttdeig og lage kjøttkaker av, f.eks
Vet at foreldrene mine sper elgkjøtt med grisespekk for å gi det mer smak.
Jeg prøver å ikke spise for mye svinekjøtt heller, på grunn av syrenivået, men det er ikke lett, for jeg tåler ikke melkeprotein, og kan ikke spise andre meieriprodukter enn smør. Men da spiser jeg smør til gangs, lager smørsauser, smelter smør inn i alt jeg steker når jeg trenger et høyere fettnivå, osv.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat