Sv: Hvor mye smør og melk spiser dere egentlig?
Opprinnelig lagt inn av danish, her.
Tenkte mer på at laktose er et karbohydrat og dermed vil få blodsukkeret til å stige.
Hm. Jeg skal si ifra om jeg finner noen flere studier på kasein. Det er absolutt mulig at det kan gjøres fortløpende om til glukose. Interessant.
Ja, skjønner! Det er nok fløte jeg reagerer sterkest på. Men jeg har bare bestemt meg for at jeg holder meg unna alle meieriprodukter bortsett fra smør inntil jeg har gått ned det jeg skal i vekt, og er lengre unna faren for å bli syk.
Tanken om melkeproteinet har jeg bare gjort meg ut fra at protein kan brytes ned til glukose, og tenkte at det var logisk at det samme kunne skje med kasein dersom kroppen ikke klarer å nyttigjøre det på annet vis, men det er bare en lekmanns tanker 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|