Sv: Blodsukker, insulin og forbrenning
Opprinnelig lagt inn av danish, her.
Nei. Mye mettet fett gir midlertidig insulinresistens, og dermed et misvisende resultat under glukosebelastningen. For folk flest gir dermed oppkarbingen et mer nøyaktig resultat, som kan avsløre om det er reèl insulinresistens (ikke midlertidig) som ligger under.
Det der er jeg helt uenig i. Jeg har hatt tre glukosebelastninger, først en glukosebelastning før jeg la om kostholdet, etter det en gang i året, og vet at jeg da første gangen var insulinresistent, og insulinresistens er jo ikke en sykdom, men en tilstand, et symptom, et varsel om at man kan få diabetes. Å ta en glukosebelastning og c-peptid senere, under de forutsetningene jeg har i dag vil vise hva jeg har oppnådd med kostholdet, å karbe opp i forkant vil bare vise hva som skjer om jeg spiser høykarbo, hvilket jeg ikke gjør. Capish?
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|