Vis enkelt innlegg
Gammel 29-04-09, 13:21   #1
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Fenikkel- og purregrateng

2 fenikkler
1 stor purre

Saus:
3 ss smør
3 dl fløte
1 dl grønskskraft
1 buljonterning
1 eggeplomme
1 ts estragon
JBK
1-2 ss sitronsaft
1 dl reven ost

Rens og skyll grønnsakene. Del fenikklene i to og purren i 2cm lange biter.
Kok fenikkelene i lettsaltet vann i ti min og legg purren i de siste 5 min.
Hell av vannet, men spar litt til sausen.
Kok opp fløte,kraft og buljong...rør inn JBK til passe tykk saus.
Rør inn en eggeplomme og osten og smak til m krydder.

Ha grønnsakene i en form og hell sausen over. Gratiner i ovnene
200-225 g 20-25 min.
Server til koteletter lr kylling m grønn salat til

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat