Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-09, 13:33   #12
arvid g
Medlem
 
Medlem siden: Apr 2009
Innlegg: 60
arvid g er en ukjent kvalitet ved dette stadiet

Sv: Ray Peat og meg!

Opprinnelig lagt inn av smukkas, her.

Du kommer med rimelige bastante påstander her. Har du noen flere referanser å støtte disse utsagnene på?

Artiklen du viser til fra Int Heart J (2005) konkluderer for eksempel at nervonsyre, en omega-9 UMETTET fettsyre, reduserer kardiovaskulær risiko. En annen ting de fant var følgende: "n-6 PUFA (omega6-fettsyrer) had a negative CRFS (= −1)," dvs at omega-6 har en gunstig effekt på kardiovaskulære risikofaktorer.
(Int Heart J 2005;46:975-85)

hmmm,det viste seg at i den studien hadde Nervonic syra en CRFS på -6,ja du leser riktig: minus seks!men det er nok en meget liten del av Olive olja som inneholder NA,men dog....
arvid g

arvid g er avlogget   Min kostholdsfilosofi: kroppens behov Svar med sitat