Vis enkelt innlegg
Gammel 07-05-09, 09:44   #10
Svane
Medlem
 
Svane sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Alder: 54
Innlegg: 150
Svane er virkelig snillSvane er virkelig snillSvane er virkelig snillSvane er virkelig snill

Sv: Ny her ... (og på xtravaganza)

En venninne går på Xtravaganza, og hun forteller at hun lever på 500 kcal om dag (3 poser), og that's it. I utgangspunktet skal hun ikke spise noe ved siden av, ikke en gang sukkerfri tyggis. Forøvrig forteller hun at hun skal gå på dette til hun har gått ned det hun skal gå ned. Det er derfor visstnok vanlig å gå på denne kuren i månedsvis.

Jeg har også oppfattet at dette er ganske likt Eurodiet, med kombinasjonen av lavkarbo og lavkalori. Pulveret er pakket med protein, for å motvirke tap av muskelmasse, og kuren gjennomføres som "kurs" med veiinger og oppfølging av en kursleder. En del må ha legeerklæring før de starter på Xtravaganza, f.eks. dersom de har sykdommer, bruker medisiner o.l.

Det virker, det gjør det jo. Og det skal etterfølges av lavkarbo-kosthold, som man går gradvis over til. Jeg tror denne (igjen i likhet med Eurodiet) er bra for de som syns det er godt å følge et veldig stramt opplegg hvor det kreves stor grad av disiplin, men ellers er et svært enkelt opplegg å følge. Tre poser, værsågod, ingenting annet.

Min venninne har gått på dette i 4-5 mnd og gått ned ca 20 kilo.

__________________


Svane er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedon Lindberg Svar med sitat