Vis enkelt innlegg
Gammel 08-05-09, 14:49   #9
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Tilvenning til lavkarbo

Opprinnelig lagt inn av Cornelia, her.

Og Imse, nå når du sier det så lurer jeg faktiskt på om det jeg brukte var en type margarin.... smaker margaring mye "mer"? Isåfall har jeg dummet meg ut å skal prøve eggemelk igjen,

Står det ikke smør på pakka så er det ikke smør. Det finnes uendelig mange slag av margarin, men ikke så mange typer smør. Og det står alltid SMØR på pakka, og smør er laga av fløte og ikke alt annet farlig. Bremykt er ike smør feks, bremykt er smør og rapsolje blandet og kan ikke kalles smør.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat