Tilbereding og tilbehør av reinsdyrbog, har aldri hatt det jeg, men er den benfri eller med ben? Forresten, betyr ikke så mye.
Er den benfri og surret, så ville jeg "svi" den litt i panna før du legger den med steketermometeret i ovenen og steker ferdig på lav varme 100-130 grader . Vil tippe den er fin om kjernetemperaturen er ca 65grader. Rosa
Det siste kan du gjøre om det er ben i den også, bare pass på at steketermometeret ikke stanger i bein....
Så ville jeg lage en soppstuing til feks...og masse stekt løk og rosenkål....eller broccoli...eller....Stor deilig salat med seterrømme til... Det er bare å drømme seg bort det. reinsdyr er jo nammemat.
Du kan selvfølgelig lage en saus til, men det krever litt kraft og det har du vel ikke kanskje?
Hjelper det deg noe?
Lykke til, mofe...og kos dere med nydelig mat i dag...
__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
|