Tråd: Rabarbara
Vis enkelt innlegg
Gammel 10-05-09, 23:22   #10
Lava
Seniormedlem
 
Lava sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Filleby
Innlegg: 19.762
Lava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastiskLava er bare helt fantastisk

Sv: Rabarbra

Opprinnelig lagt inn av Perdita, her.

Jeg vil bare minne folk på at det er lurt å spise en form for melkeprodukt til rabarbra fordi rabarbra inneholder mye oksalsyre som ikke er så bra for oss, men kalciumen i melkeprodukter nøytraliserer syren. Dessuten er det jo veldig godt

Man bør spise melk til rabarbra etter st.hans, pga syre i produktet,
men om man høster hele tiden, og stadig har nye skudd,
er ikke dette noe problem!
Det er kun stengler som har stått fra de kom opp og videre utover som
er "farlige"

OG, her kan vi snart ha rabarbra suppe/grøt (stenglene er snart godt 12 cm, de lengste)

jeg koker rabarbraen opp i "passe mengde" vann, og noe sukker,
smaker meg frem til en god smak, og har tilslutt i en dose potetmel,
og thats it!

(potetmelet blander jeg ut i litt vann før jeg har det i gryta)

Lava er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Prøver noe annet... Svar med sitat