Sv: Noen som har hørt om dette melet?
Opprinnelig lagt inn av sol-cellen, her.
Hi-maize inneholder 31g karbohydrater pr 100 g vare. Disse må regnes med, selv om de er av den langsomme typen.
I motsetning til noen typer fibre, blir resistent stivelse fermentert når det kommer til tykktarmen. Disse fermenteringsproduktene virker inn på leveren og fører til økt fettforbrenning. Du kan lese flere detaljer her:
http://www.resistantstarch.com/Resis...ected+Studies/
Tull. All fiber gjæres i tykktarmen.
Disse studiene er upålitelige. De er ikke blindede og bruker små testgrupper. Og de er som regel betalt for av maisindustrien. Dessuten er det flere faktorer de ikke gjør rede for. Her sier de at resistent stivelse fører til økt fettforbrenning. Men de nevner ikke at det dannes korte fettsyrer under gjæring av resistent stivelse. Korte fettsyrer absorberes kjapt og vil dermed få det til å se ut som mer fett oksideres.
På den gode siden viser ikke resistent stivelse noen effekt på insulin eller blodsukker, ifølge studiene linket til på resistantstarch.com
__________________
In the act of breathing there are two gifts of grace: taking in the air and being relieved of it. The former oppresses, the latter refreshes; life is so wonderfully mixed. Thank God when he burdens you, and thank him when he sets you free again.
|