Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-05, 14:03   #35
Anne
Tar i mot hjelp....
 
Anne sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2004
Hvor: Østlandet
Innlegg: 22.191
Anne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastiskAnne er bare helt fantastisk

Opprinnelig lagt inn av Lita84

Ja, er 500 gram fisk, 5 biter på ca. 4-5 cm brede. Når det gjelder Creme Fraichen, hva skjer med den når den er i ovnen egentlig? Denna skal jeg jammenta vise sambo

Det skjer ikke så mye med Creme Frache'n i ovnen annet enn at den blir varm og flyter litt utover.
Så du kan ta de filetbitene og salte og perpre som vanlig, gjerne også litt annet krydder, som gressløk eller vårløk kan strøes over og litt sitronsaft feks... så legger du på en god dæsj (en stor ss) med creme fraiche på hver bit og inn i ovn. Ta gjerne på litt god olivenolje også.

Har du steketermometer er det flott å bruke. Da kan du være sikker på at fisken ikke blir for mye stekt og blir tørr..
Stek den på lav varme 100-120 grader. Kjernetemp. ca 65-70...den etterstekes i formen etter at du har tatt den ut, så ikke stek for lenge.

Server en salat eller broccoli til eller sukkererter.
Lykke til... Fisk er både godt og sunt

__________________
2007 var mitt år. 2008 ble enda bedre og 2009 var topp. 2010 ble et blandingsår, men nå kommer et fantastisk 2011 Prøver igjen for 2012... og på nytt i 2013...så kom 2014 med masse glede og tre nye barnebarnog nå er det 2017 og enda to nye barnebarn
Anne er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg og MUP Svar med sitat