Tråd: Kjøttpålegg
Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-05, 19:45   #1
*Tulla*
Medlem
 
Medlem siden: Apr 2005
Innlegg: 272
*Tulla* har en fantastisk aura rundt seg*Tulla* har en fantastisk aura rundt seg

Kjøttpålegg

Nå har jeg prøvd å søke litt, men finner ikke noe om hvilke kjøttpålegg som er "lov" (på lindberg)

Bør det være helt ren skinke og roastbiff, eller er lammerull, servelat, trønderfår osv et alternativ?

Jeg har fått dilla på noe slags brød (brukte tidligere baguett, har ikke røvd på Lindbergbrød ennå) med karridressing, kylling og rødløk og ost på toppen og deretter gratinere det i ovnen. Er dette noe jeg bør styre unna?

Beklager at jeg spør så masse - føler meg som ei maskjerring men det blir vel bedre

*Tulla* er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat