Tråd: Kjøttpålegg
Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-05, 19:48   #2
luringen
Seniormedlem
 
luringen sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2005
Alder: 57
Innlegg: 2.399
luringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressursluringen er en virkelig god ressurs

Opprinnelig lagt inn av *Tulla*

Nå har jeg prøvd å søke litt, men finner ikke noe om hvilke kjøttpålegg som er "lov" (på lindberg)

Bør det være helt ren skinke og roastbiff, eller er lammerull, servelat, trønderfår osv et alternativ?

Jeg har fått dilla på noe slags brød (brukte tidligere baguett, har ikke røvd på Lindbergbrød ennå) med karridressing, kylling og rødløk og ost på toppen og deretter gratinere det i ovnen. Er dette noe jeg bør styre unna?

Beklager at jeg spør så masse - føler meg som ei maskjerring men det blir vel bedre

Tja...jeg spiser nå all slags kjøttpålegg jeg...men noe er jo bedre enn andre og roastbiff, skinke og andre rene kjøttpålegg er jo greit. men jeg eter nå både salami og annet og av og til. Variasjon er viktig for meg! Vanlig brød bør du styre unna, men kan du ikke bruke lindberg til smørbrødet ditt da? jeg synes det brødet er innmari godt! Sjekk dressingen din for sukker...

__________________
luringen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo a'la Luringen Svar med sitat