Opprinnelig lagt inn av Torkil
Hei
Oppskrift på pizzabunn finnes også i "slank med ketolysekuren" etter min ubeskjedne mening den beste måte å bruke soyaprotein på. Selv min kresne 15 år gamle sønn liker den. Den metter mye på grunn av proteininnholdet. Viktig; Konsistensen på deigen skal være som tannkrem. Smøren brettes ut på bakepapir og halvstekes, så tømmes et glass tacosaus ut på bunnen ( som fyller en langpanne) deretter masse ost og så toppings ( skinke, bacon , marinert kyllingekjøtt, oliven, ansjoser, paprika, tomat, oregano etc)
Stekes siden ferdig.
En i diskusjonsforum bruker bunnen ( ferdigstekt) som brød, den hadde jeg ikke tenkt på , men det er bedre enn soyabrødet, syns jeg.
Oppskrifter finner også på ketolyse soyaprotein , les evt mer på www.ketolyse.no
Vennlig Hilsen
Torkil Andersern
Det var den jeg laget. Syns den smakte greit, mye bedre enn noen andre typer lavkarbo jeg har laget iallefall! Kommer nok til å bruke den fast. 
Og ja, den var absolutt bedre enn soyabrødet så takk for tipset! Jeg kan jo lage rundstykker av den feks? 
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|