Vis enkelt innlegg
Gammel 15-05-09, 13:03   #7
Nicpins
Seniormedlem
 
Nicpins sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Melhus
Alder: 55
Innlegg: 991
Nicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastiskNicpins er bare helt fantastisk

Sv: Alternativer til for mye kjøtt

Opprinnelig lagt inn av Mistral, her.

Det er et miljøspørsmål også – kjøttproduksjon er vanvittig ressurskrevende i forhold til produksjon av de fleste andre matvarer.

Av og til så tenker jeg også på dette. Men så tenker jeg kanskje at det totale regnestykket for meg som person er lavere lell, hvis du skjønner? Når jeg spiser bare rent kjøtt fisk og grønnsaker, så er jo dette så rasjonell næring at jeg forbruker MYE mindre mengde mat enn karbospiserne. Det brukes dermed mindre energi på å produsere maten min fordi jeg trenger mye mindre matmengde, men den kaster mer av seg i form energi, den har mindre emballasje, og det blir mye mindre avfall etter meg, både i søpla og i do. Så derfor tenker jeg at selv om kjøttprod. er kostnadskrevende så senker det likevel mitt matforbruk og min avfallsmengde. Og det er jo bra. Noen ganger synes jeg selv at jeg er veldig lur, nemlig. Men det er jo kanskje et poeng, eller?

__________________

Livet handler om hvordan man håndterer Plan B.
Nicpins er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - 54 kg med Ketolyse og generell lavkarbo Svar med sitat