Vis enkelt innlegg
Gammel 16-05-09, 11:41   #13
Carisma
Seniormedlem
 
Carisma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2004
Hvor: Harestua
Alder: 48
Innlegg: 16.055
Carisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastiskCarisma er bare helt fantastisk

Sv: Pizza ala Lindberg?

Opprinnelig lagt inn av Bellabo, her.

Men det er faktisk ikke så lett å forstå seg på Fedon..

Jeg syns Fedon er ganske lett å forstå seg på jeg. Konseptet er at all mat påvirker blodsukkeret. Stabilt blodsukker er det man streber etter. Fint mel, sukker, mye karbohydrater og stivelse påvirker blodsukkeret mye, natulig mat og langsomme karbohydrater påvirker lite. Langsomme karbohydrater har lav GI, så en GI tabell er et godt verktøy. Eller skal man hovedsaklig velge grovt, linser, bønner grønnsaker osv. Magre produkter, evt olivenolje, fet fisk o.l for fettkilder. Kun et måltid med mellomraske karbohydrater hver dag, f.eks bønner, naturris, grov pasta o.l.

Se her for mer info: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1474

__________________
Persistance pays!
Carisma er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat