Sv: Pizza ala Lindberg?
Opprinnelig lagt inn av Bellabo, her.
Men det er faktisk ikke så lett å forstå seg på Fedon..
Jeg syns Fedon er ganske lett å forstå seg på jeg. Konseptet er at all mat påvirker blodsukkeret. Stabilt blodsukker er det man streber etter. Fint mel, sukker, mye karbohydrater og stivelse påvirker blodsukkeret mye, natulig mat og langsomme karbohydrater påvirker lite. Langsomme karbohydrater har lav GI, så en GI tabell er et godt verktøy. Eller skal man hovedsaklig velge grovt, linser, bønner grønnsaker osv. Magre produkter, evt olivenolje, fet fisk o.l for fettkilder. Kun et måltid med mellomraske karbohydrater hver dag, f.eks bønner, naturris, grov pasta o.l.
Se her for mer info: http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=1474
__________________
Persistance pays!
|