Vis enkelt innlegg
Gammel 27-05-09, 18:42   #6
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: Snøfrisk/Chevre/mynte-omelett

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Jeg spiser ikke meieriprodukter (bortsett fra smør) for jeg tåler det dårlig, og kommer ikke til å gjøre det på en stund ennå. Men jeg har hørt om folk som tåler geit- og bøffelmelkeprodukter mye bedre enn fra ku, så jeg har tenkt på å lage saus av snøfrisk en gang i tiden. Chevre gjør jo utvalget ennå bedre. Og er sinnsykt godt!
Smørsmak liker jeg (Men ikke mynte ).

Er ikke Mozarella (ekte mozarella) bøffelmelkost??? Jeg bruker ofte snøfrisk i stedet for rømme når jeg lager sauser. Blir liksom en mer skarpere syrlig smak da. Og Chevre med slik rosiner i en knallsøt saus (husker ikke navnet) er nammis, eller honning.... eller ymse sirupstyper..., men akk en saga blott

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥ Svar med sitat