Sv: Snøfrisk/Chevre/mynte-omelett
Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.
Jeg spiser ikke meieriprodukter (bortsett fra smør) for jeg tåler det dårlig, og kommer ikke til å gjøre det på en stund ennå. Men jeg har hørt om folk som tåler geit- og bøffelmelkeprodukter mye bedre enn fra ku, så jeg har tenkt på å lage saus av snøfrisk en gang i tiden. Chevre gjør jo utvalget ennå bedre. Og er sinnsykt godt!
Smørsmak liker jeg (Men ikke mynte ).
Er ikke Mozarella (ekte mozarella) bøffelmelkost??? Jeg bruker ofte snøfrisk i stedet for rømme når jeg lager sauser. Blir liksom en mer skarpere syrlig smak da. Og Chevre med slik rosiner i en knallsøt saus (husker ikke navnet) er nammis, eller honning.... eller ymse sirupstyper..., men akk en saga blott 
__________________
Æ står han a! ♥
|