Vis enkelt innlegg
Gammel 30-05-09, 19:11   #2
supha
Seniormedlem
 
supha sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Fredrikstad
Alder: 42
Innlegg: 785
supha har en fantastisk aura rundt segsupha har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Spinatstuing ala Jan

Opprinnelig lagt inn av janmesi, her.

Lagde en digg middag i går, hvor en jeg serverte bare "måtte ha" oppskriften på min egen-modifiserte "Mervis Spinatstuing" fra Skaldemans kokebok:

Spinat på svak varme (jeg bruker fryset, i ferdige terninger)
En liten løk, finhakket
Litt ferskpresset hvitløk (2-3 fedd)
Salt
Kvernet pepper
Revet valnøtter (en neve, revet til det er pulverisert)
Kremfløte
Dette rører og putrer og koser seg i et kvarter, og kan stå på middels svak
Til slutt tar jeg litt valnøtter og paranøtter småopphakket, slik at det hele blir litt crispy
Salte og pepre underveis, litt etter smak som Skaldeman ville sagt det

... dette er bare SÅ godt, og kan gå til det aller meste. I går serverte jeg dette som tilbehør til strutsebiffer (kjøpt i Sverige, harryhandel he he), med asparages og en blåbærsaus (litt blåbær pluss kremfløte - eaaasy)


Så et lite spørsmål: Noen som har erfaring med å bruke "vanlig" kokosfett som man kjøper i butikken til steking i jernpanner?

Hørtes nydelig ut! Skal prøves i løpet av helga.

__________________
Vekt den 09.aug 09: 72.8




supha er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fettfestivalen -Ekstrem Skaldeman Svar med sitat