Vis enkelt innlegg
Gammel 30-05-09, 19:37   #90
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Mensblødninger

Opprinnelig lagt inn av Sulphur, her.

Dere som har problemer med kraftige blødninger burde garantert prøve mooncup. www.mooncup.com

Jeg har ikke angret en dag!

Signerer!
Dvs jeg har ikke hatt tid til å prøve enda, men jeg vet om så mange som trives med mooncup!

Selv bruker jeg tøybind og det er så himla stor forskjell fra engang. Den som ikke har prøvd skal i allefall ikke tenke dumme tanker om tøybind, før det er prøvd. Av de jeg kjenner som har prøvd, så er alle positivt overrasket og skal aldri mere bruke plastbind. For så stor er forskjellen at man tenker på det som regelrett plast.

Tøybind kan holde mye blod, jeg har brukt de etter fødsel jeg, og det gikk helt fint. Mannen kjørte dog frem og tilbake til sykehyset med rene bleier og bind og hjem med brukt og vaska. For vi var på sykehuset til jenta var 8uker gammel og jeg nektet å bruke engang på oss ( nesen min tåler ikke engangsbleier, det lukter for mye).


Ellers har jeg plutselig begynt å blø så fryktelig lite..Blødde 2 ganger sist og nå begynte jeg med nuvaring, og blør nesten ikke noe.. Merklig..

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat