Vis enkelt innlegg
Gammel 30-05-09, 19:46   #2
trillian78
Seniormedlem
 
trillian78 sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Oslo
Alder: 47
Innlegg: 1.175
trillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt avtrillian78 har veldig mye å være stolt av

Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?

Godt spørsmål Jeg har aldri tenkt over at det kan komme karber fra gulrøttene over i kraften, så jeg har bare fortsatt å koke kraft på gamlemåten og hevet gulrøttene etterpå. Det må da være minimalt? Vil tro at det er helt umulig å regne seg fram til antall karber pr liter? Kraften reduseres jo underveis i kokeprosessen også.

Nei, vet du... Tror ikke jeg ville bekymret meg for de eventuelle karbene du måtte få i vannet av å koke grønnsaker i det altså.

__________________
¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸ ><((((º>
trillian78 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat