Vis enkelt innlegg
Gammel 31-05-09, 00:26   #5
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?

Opprinnelig lagt inn av Grovsnus, her.

Hvorfor ikke rekne på 3 måter.
Tell alle carbene i grønnsakene- og rekne med at de forblir i krafta.
Rekne med at alle carbene fosvinner med de grønnsakene du hiver.
Og tilslutt satse på at halvparten forblir i krafta.
Mvh Grovsnus
ha ei god suppe

Godt sagt!

Jeg aner ikke jeg altså, men jeg hadde nok ikke tatt sjansen på å koke kraft på gulrot, for den blir det mye glykose i som kokt, og kokevannet til gulrot smaker jo litt søtt....

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat