Vis enkelt innlegg
Gammel 31-05-09, 08:38   #6
Nannah
Seniormedlem
 
Nannah sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Hvor: Akershus
Alder: 65
Innlegg: 3.126
Nannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastiskNannah er bare helt fantastisk

Sv: Hjemmelaget kraft - hvordan beregne karber?

Jeg tror krafta blir like god uten...kok på purre, løk, sellerirot,persillerot..men nå litt senere på sommeren er det jo fint å putte alt det grønne avskjæret fra nye grønnsaker i krafta da! Da kan du jo ha i gresset fra et par gullerøtter..buntet sammen med løpstikke,gresset fra de andre røttene og evnt. andre urter du liker
Jeg bruker aldri de hælkokte grønnsakene som jeg koker kraft på...siler av og kaster

__________________
Oppskriftene mine finnes her:
http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=32614

Nye oppskrifter i matbloggen min !! http://hanseloggretel.blogspot.com/
Nannah er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF... Svar med sitat