Tråd: Hvitløk
Vis enkelt innlegg
Gammel 05-06-09, 20:36   #10
Iset
Seniormedlem
 
Iset sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Sola
Alder: 45
Innlegg: 10.031
Iset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastiskIset er bare helt fantastisk

Sv: Hvitløk

Jeg tror aldri jeg har veid et fedd i hele mitt liv, men jeg tror heller ikke noen her inne eller i hele verden er så hvitløksgale som meg nei. Det er ikke snakk om små fedd her altså, men 2 hele kinesiske hvitløk eller minst en halv vanlig (6-7-8 fedd?) i en rett. Jeg bruker som regel 1 hel kinesisk hvitløk i en tomatsaus, siden mannen er litt kjip på hvitløken, selv da kjenner jeg faktisk ikke smaken for jeg er så herdet. *sur*

Håhåå har dere smakt ovnsbakt hvitløk? Jeg legger hele, rensede fedd i en ildfast form med litt smør eller olje og steker på 200 grader i ca. en halvtime. De blir helt brune, litt seige og søte og smaker spiselig multiorgasme!

__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
Iset er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Vektoperert veganer Svar med sitat