Sv: Hvitløk
Jeg tror aldri jeg har veid et fedd i hele mitt liv, men jeg tror heller ikke noen her inne eller i hele verden er så hvitløksgale som meg nei. Det er ikke snakk om små fedd her altså, men 2 hele kinesiske hvitløk eller minst en halv vanlig (6-7-8 fedd?) i en rett. Jeg bruker som regel 1 hel kinesisk hvitløk i en tomatsaus, siden mannen er litt kjip på hvitløken, selv da kjenner jeg faktisk ikke smaken for jeg er så herdet. *sur*
Håhåå har dere smakt ovnsbakt hvitløk? Jeg legger hele, rensede fedd i en ildfast form med litt smør eller olje og steker på 200 grader i ca. en halvtime. De blir helt brune, litt seige og søte og smaker spiselig multiorgasme!
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|