Vis enkelt innlegg
Gammel 14-06-09, 23:53   #5
Lemen
Seniormedlem
 
Lemen sin avatar
 
Medlem siden: May 2006
Alder: 45
Innlegg: 2.788
Lemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastisk

Sv: Næringsinnhold i farsekebab

Kan det stemme at det ikke er lov å tilsette mer enn 6% stivelse i farseprodukter? (som i f.eks pølser, kjøttkaker, karbonader, fiskepudding ol?) Mener at jeg har lest det en eller annen gang her inne. I så tilfelle så kan ikke kebabkjøttet inneholde mer enn 6 kh pr 100 gr.

__________________




Sist redigert av Lemen : 15-06-09 kl 00:13.
Lemen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat