Vis enkelt innlegg
Gammel 15-06-09, 11:30   #10
Areola
Supermoderator
 
Areola sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2005
Innlegg: 2.025
Areola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt avAreola har veldig mye å være stolt av

Sv: Næringsinnhold i farsekebab

Opprinnelig lagt inn av Lemen, her.

Kan det stemme at det ikke er lov å tilsette mer enn 6% stivelse i farseprodukter? (som i f.eks pølser, kjøttkaker, karbonader, fiskepudding ol?) Mener at jeg har lest det en eller annen gang her inne. I så tilfelle så kan ikke kebabkjøttet inneholde mer enn 6 kh pr 100 gr.

Jeg ser at pølsene ihvertfall har begynt å gå over til 7 karber.. (fra den vanlige 6) Skjedd iløpet av det siste halvåret. Kanskje de løsner på krava, det er jo så dyrt å lage kjøttprodukter med kjøtt i

__________________
Vil du ha en ticker? Les her
Areola er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lchf Svar med sitat