Vis enkelt innlegg
Gammel 18-04-05, 19:42   #1
hke72
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Apr 2005
Hvor: For tiden i Israel
Alder: 53
Innlegg: 3
hke72 er på en erverdig vei
Cool

Hva med Humus??

Jeg er en "hører på de rundt meg"-ulest-lavkarbofilosof. Jeg fanger opp litt her og der, men er usikker på mye.

Akkurat nå er jeg i Israel hvor Humus er like vanlig som leverpostei i Norge. For de som ikke vet det, lager man Humus ved å koke kikerter og miksmastre de med krydder. Spørsmålet er om dette er bra eller dårlig mat Fra lista over karboinnhold ser jeg at "Erter, kikerter, tørkede" har 46,8% karbo. Er det da automatisk dårlig for lavkarbodietten? Dr. Lindberg mener jo at ikke alle karboer er dårlige karboer! Og hva skjer når man koker de?

Noen som vet?

hke72 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: South beach Svar med sitat