Vis enkelt innlegg
Gammel 26-05-04, 22:17   #15
Sandrine
Medlem
 
Sandrine sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2004
Hvor: Oslo
Innlegg: 52
Sandrine er en juvelSandrine er en juvelSandrine er en juvel

Hjelp!

Jeg har alltid brukt kaldpressede oljer, men nå ble det plutselig mer å passe på.

Når jeg lager majones, som jeg bruker til dressinger, sauser etc., bruker jeg kaldpresset solsikkeolje (ja, det finnes) fordi den er ganske nøytral i smaken i forhold til f.eks. olivenolje.

Hvis jeg har skjønt innlegget til MHM riktig er det bare å kaste denne og kjøpe avokadoolje i stedet?


Er det noen som har mer dokumentasjon om dette temaet (linker)? Hvor skummelt er det egentlig med flerumettede fettsyrer (f.eks. på en skala fra ”gulrøtter er kreftfremkallende” til hvit fluesopp)?

__________________
Discipline is remembering what you really want...
Sandrine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins - vedlikehold Svar med sitat