Vis enkelt innlegg
Gammel 24-06-09, 11:30   #4
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Essens vs ekstrakt

Ja, jeg ble meget forvirra
Uansett. Jeg bruker kun vaniljestang, om jeg skulla lage sauser, panacotta og sånn. Den varer jo i evigheter. I bakervarer kanskje det blir verre? Jeg har uansett liksom alltid hørt at ekstrakt skal være bedre. Men uansett, men har vel ikke lov til å kalle noe for "vanilje" med mindre man binder det med ordet "smak" om det bare er vanillin?

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat