Vis enkelt innlegg
Gammel 19-07-09, 22:54   #6
krokodillen
Medlem
 
krokodillen sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Innlegg: 441
krokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt liktkrokodillen er veldig godt likt

Sv: "Fete seg opp" på lavkarbo?

Opprinnelig lagt inn av Carisma, her.

Rapsoljen får ikke den konsisten uten å bli behandlet på samme måte som andre margariner.

Forøvrig vil jeg anbefale boka "bedre uten brød", tror den kan komme med nyttige tips.

Men trenger rapsoljen å bli behandlet? Jeg trodde den bare var blandet med rent smør, for å gjøre hele blandingen passe myk. Jeg har laget liknende blandinger selv, av tistelolje og smør, og det trengs på ingen måte noen behandling av oljen for å få en smøremyk blanding som resultat. Det vet jeg, for det har jeg gjort hjemme. Snarere ville en behandling av oljen resultert i en blanding som var for hard, og slett ikke smøremyk. Men dette må vel kunne sjekkes skikkelig.

krokodillen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Litt fetere Fedon uten fruktose Svar med sitat