Vis enkelt innlegg
Gammel 21-07-09, 13:37   #3
LenaBeatrice
Seniormedlem
 
LenaBeatrice sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2009
Hvor: Ørje, Indre Østfold
Alder: 53
Innlegg: 1.213
LenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjentLenaBeatrice begynner å bli godt kjent

Sv: Omgjøring til lavkarbo

Opprinnelig lagt inn av sara, her.

Har en oppskrift her på veldig gode rundstykker; hvordan kan jeg gjøre den om til lavkarbo?

7dl lunkent vann
2pk tørrgjær
2 ss rapsolje
1 dl linfrø
1 dl pinjekjerner
2 ts salt
3 dl havregryn
Sammalt grov mix + hvetemel - det er først og fremst her problemene starter! Kan man bytte ut med soyamel/bakemix etc? Noen som vet?

pinjekjerner inneholder 13,1 gram karbo/100 gram.
I følge matvareguiden inneholder Green Valley økologiske solsikkekjerner 7,25 gram karbo/100 gram....hva med å bytte til dette?

Havregryn = 63,1 gram karbo/100 gram
Hvetekli = 18,5 gram karbo/100 gram
Bytte til Hvetekli?

Når det gjelder sammalt grov mix + hvetemel så vet jeg ikke....men kanskje bakemiks eller soyamel vil funke, eller en blanding av dette.

Har liten erfaring med baking på lavkarbo :-)

__________________
Minus 45 kilo med Atkins

Bloggen min (lavkarbomat, helse m.m)
Før bilder
Etter bilder
LenaBeatrice er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat