Vis enkelt innlegg
Gammel 21-07-09, 19:40   #18
tarante
Medlem
 
tarante sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Vestfold
Innlegg: 68
tarante er på en erverdig vei

Sv: Insulinresistens, PCOS og vanskeligheter med å bli gravid

Hei. Først må jeg bare si at jeg føler med deg/dere... selv om dere ikke har prøvd så lenge, så er det ganske ille å vite at man faktisk har en sykdom som gjør det vanskelig, ja, kanskje umulig å bli gravid. Jeg har selv vært der, så jeg vet hva jeg snakker om. Jeg hadde PCOS uten noen syklus, prøvde å bli gravide en stund før jeg kontaktet legen - var nok lenge før vi hadde prøvd et år, men jeg hadde jo aldri eggløsning, så da var det lettere å komme inn før. Fikk prøve 3 eller 4 kurer med Pergotime. De ga meg eggløsning, men ingen graviditet. Deretter ble jeg søkt inn til laparaskopi på Rikshospitalet hvor det brendte bort cystene i narkose. Operasjonen gikk bra og jeg fikk min første mens ca 28 dager etter operasjonen. Da var vi så psykiskt knekt begge to at vi bestemte oss for å starte med p-piller for å slippe unna presset. I ganske nøyaktig ett år gikk jeg på de, da var vi klare for å prøve igjen. Første syklus var på 28-30 dager, mensen kom.... andre syklus fikk jeg eggløsning med tydelige symptomer og jeg følte på meg at jeg var gravid noen dager etter EL... og det stemte. Fikk ei fin jente i 2004

Så og si hele tiden etterpå gikk jeg på p-piller, men sluttet i 2006 for å prøve igjen. I andre syklus ble jeg gravid igjen, men mistet desverre i uke 8. Så fulgte en lang periode med regelmessig syklus, men jeg ser i ettertid at jeg hadde nok ikke eggløsning allikevel. Etter 10 mnd ble jeg fortvilet og oppsøkte en refleksolog jeg hadde hørt mye bra om. 14 dager etter første behandling kjente jeg symptomer på eggløsning, og etter to sykluser var jeg gravid igjen - men mistet desverre etter 5 uker - han sa at kroppen min var nok ikke helt klar enda. To sykluser etter var jeg gravid igjen - og vidunderet er nå 18 mnd.

Så det nytter - vi har fått våre to prinsesser
Vil bare minne om at mannen din burder sjekkes for spermkvaliteten - det er ikke sikkert det bare er deg det er noen "galt" med.

Lykke til videre - krysser fingrene for at dere får deres premie etterhver også. Hold oss oppdatert

tarante er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent Svar med sitat