Sv: Hotellferie, hvordan gikk det på lavkarbo?
Har vært 18 dager i England, ulike steder. Ingen problemer der. Engelsk frokost funker fint. På ett sted har vi vært flere ganger før, det er et privat B&B der innehaveren selv står og steker maten. Vi får alltid norsk flagg på bordet. . . Han gjør alt som man vil! Han er ikke ukjent med lavkarbo selv heller (dette snakket han og jeg om for fem år siden, da jeg var nesten nybegynt!). Ellers, på hoteller, er det ofte at man får en "standard" engelsk frokost med egg, bacon, pølse, og i tillegg en eller flere av følgende: sopp, tomat, bønner, eventuelt også black pudding, eller kanskje også hash browns. De siste tre (etter tomaten) skal du bare gi blaffen i da. . . Men jeg må innrømme at jeg måtte smake! Helt fantastisk deilig! Jeg er desverre veldig glad i bønner, og SYKT glad i black pud. I år fikk vi ingen hash browns, så det problemet ekisterte ikke.
Lunsj og middag var selvsagt ute på byen eller bygden et sted. Aldri vanskeilg å finne noe uten poteter eller sånt, eller i alle fall er det enkelt å si at man ikke vil ha det tilbehøret som er skissert, heller en dobbel salat. De blunker ikke engang. Kjempeenkelt! Elsker det landet.
__________________
Karin
|