Vis enkelt innlegg
Gammel 23-07-09, 14:26   #1
Bathory
Medlem
 
Bathory sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Hvor: Hgsd
Alder: 36
Innlegg: 79
Bathory er på en erverdig vei
Talking

Erlends spesialgryte

Denne oppskirften fikk jeg av en kamerat og er kjempe god!!

Du trenger:
600 Gr kylling filet ( jeg synes det er bedre å bruke en hel ferdig stekt kylling og ta av skinnet og dele den opp i biter, for billigst mulig selger de solvinge ferdig stekt kylling til 34 kr på rema 1000..du kan ogå bruke 2 pk 400 g kylling kjøttdeig)
bacon
purreløk
1 boks creme fraische
revet ost( så mye som ønskelig)
pepper
hvitløk pulver krydder

Slik gjør du:
Om du bruker kylling filet eller kylling kjøttdeig, stek dette litt før du har det i en ildfast form. Stek bacon sprøtt og ha over kyllingen i den ildfaste formen. Strø godt med purre over kyllingen og baconet, ha i hvitløk pulver og pepper.

Bland creme fraiche og osten,legg det som et lokk over kyllingen ,purren og baconet.

Stek i ovenen på 200 - 225 grader i 20 - 30 min.


Du kan gjerne ha brokkoli oppi, eller blomkål. Om du vil kan du servere med ris.

TIPS: er nesten bedre kald/lunken enn rett fra ovnen!
Velbekomme.

__________________
It's all in your head...
Bathory er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eurodiet fase 2 frem til desember 2013 Svar med sitat