Sv: RAW FOOD - Den Alternative Livsstilen
Opprinnelig lagt inn av Eneres, her.
"I Norge står nå fett for om lag 35% av energiinntaket, i midten av 1970-årene var det helt oppe i 40 prosent. Flere undersøkelser tyder på at kreftrisikoen øker når fettet i kostholdet utgjør mer enn 40 prosent av energiinntaket (kaloriene), og når en stor andel av fettet du spiser er hardt fett fra kjøtt- og melkeprodukter. Med et slikt kosthold mener forskerne at risikoen for følgende kreftformer muligens øker: Kreft i tykk- og endetarm, bryst, prostata og lunger. Kreft i livmorhulen er satt i sammenheng med høyt inntak av animalsk fett (fett i kjøtt og melkeprodukter)."
Da har du kanskje en god forklaring på hvorfor inuitter som spiser tradisjonelt( altså IKKE noe vestlig mat som mjøl, poteter, sukker mm) IKKE får kreft? Kreft, diabetes og hjerte og karsjukdommer var ikke-tilstedeværende før de startet å spise av den vestlige maten. De døde rett og slett ikke av slike sjukdommer.
|