Vis enkelt innlegg
Gammel 28-07-09, 21:28   #16
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Finner ikke ut av dette

Opprinnelig lagt inn av Nessy, her.

Det med olivenolje var noe nytt, det har jeg ikke hørt før. Hva menes med at den ødelegges? På hvilken måte?

Ang. cocosa så har jeg kjøpt den tidligere men den smakte forferdelig men skjønner nå at det finnes enda en som er uten smak. Takk for tipset, da skal jeg se om jeg finner den.

Olivenolje har et rykepunkt på under 200 grader, det vil si at når det varmes opp til høyere temperaturer så oksideres fettet, og dette skjer relativt fort.
Oksidering er det samme som harskning. Rent teknisk så ødelegges molekylstrukturen, og fettet blir ustabilt i kroppen, ikke ulikt transfett

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat